Rendszeres olvasók

2011. július 28., csütörtök

Tippek kék szem sminkeléséhez

 

A legfontosabb dolog amit meg kell fogadni, bármilyen színű is a szemed az, hogy amit figyelembe kell venni ilyenkor az TE vagy! A bőr tónusa, a szem színe (mert ugye nem csak simán kék, zöld és barna van, hanem vannak árnyalatbeli eltérések is). Az legyen a cél, hogy a szemed színét kiemeld vele, feltűnő legyen. A dolog nyitja pedig az, hogy a szemed színének az ellentétét kell választani (nem kőbevésett szabály az, hogy kék szemű csak kékkel festheti ki a szemét).

A kék szemnél olyan színt kell választani ami kiemeli a színt, fokozza a szépségét.
Tehát a legjobb szemhéjpúder kék szemhez a narancssárga alapú árnyalatok, mint a réz, rozsda, őszibarack és bronz, valamint a meleg barna árnyalatok, meleg szürkésbarna.
Narancsszínű árnyalatok az ellentétei a kék szemnek, és így teszi őket feltűnővé.

 
 
 
A másik szemhéjfesték, amely biztosítani kiemeli a kék szemet, ugyanakkor nagyon drámai titokzatos hatást lehet vele kelteni, a fekete színnel készült füstös szemfestés.









A szem kihúzásához a kék szemnél érdemesebb az erősebb színeket választani, mert egy világosabb, könnyű szín tompává teheti az amúgy szép kék szemet. Igaz szín kiválasztása függ attól is, hogy a sminkünkkel milyen hatást akarunk elérni.


De a neked megfelelő sminket, árnyalatot csak akkor tudod megtalálni, ha kísérletezel. Légy merész, és használj színeket!















1 megjegyzés: